mardi 3 août 2010

Verpleegkundige operatiekwartier op www.JobsForNurse.be

Verpleegkundige operatiekwartier (Brussel)
C.H.U.Saint-Pierre

In een operatiekwartier met verschillende disciplines, is de verpleegkundige een belangrijke persoon gedurende de hele activiteit. Het Universitaire ziekenhuis waarborgt een continue en gecoördineerde opleiding om de verpleegkundige vertrouwd te maken met de geavanceerde technologieën die bij onze specialiteiten voor het eerst in de wereld worden gebruikt.

De verpleegkundige zal opgeleid worden voor de robotica chirurgie, de laparoscopie, de hartchirurgie, de kaak en gezicht chirurgie, de plastische, reconstructieve en esthetische chirurgie, maar ook voor KNO, urologie, orthopedie, neurochirurgie en vaatchirurgie, oogchirurgie, senologie, gynaecologie en ten slotte chirurgie in mondheelkunde.

Ten aanzien van zijn rijke en gediversifieerde opleiding zal de verpleegkundige een specifieke sector kunnen kiezen, met mogelijkheid om in zijn discipline van keuze te instrumenteren. Hij/zij zal door zijn dynamiek, zijn initiatief en autonomie een wezenlijke motor aan de ontwikkeling van zijn sector zijn.

Zijn/haar veelzijdigheid zal hem/haar toelaten om een onmisbare rol te spelen in de essentiële taak van openbare dienstverlening van het UMC Sint Pieter (referentiecentrum voor spoedgevallen te Brussel): tegemoetkomen aan de behoeften van de bevolking en zich richten op de patiënt dat die in het centrum van zijn bezorgdheid blijft.

JobsForNurse: Moving you to your dream job (JobsForNurse.be)

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire